Renovering af og nyt badeværelse

Design, funktionalitet - Dit badeværelse

VVS Firma Jess A. Olsen ApS har igennem årene udført et stort antal renoveringer af badeværelser

Hvad enten et badeværelse er til for luksus, hygge og velvære, eller det blot fungerer som et toilet, er et nyt badeværelse altid en stor beslutning. Her skal både design, funktionalitet og rengøringsvenlighed være i top, uanset om det skal være et helt nyt badeværelse eller en renovering af det gamle.

VVS Firma Jess A. Olsen ApS har igennem årene udført et stort antal renoveringer af badeværelser og som følge deraf, har vi en erfaring og ekspertise, som gør, at pris og kvalitet altid passer sammen og at byggetiden altid bliver minimeret til mindst mulig gene for vores kunder.

Vi har egen tømrer, murer og glarmester, hvis I ønsker at vi skal stå for alle faggrupper.

Nyt badeværelse med topprodukter

Hos os kommer dig og dine ønsker altid i forreste række uden, at det sker på bekostning af kvaliteten. Vi anvender udelukkende markedets bedste produkter inden for badeværelserenovering og holder fokus på en høj kvalitet til den rette pris.

Vi klarer alle opgaverne, hvis hele badeværelset skal udskiftes, eller hvis der blot skal udskiftes armatur, badekar eller vask. Vi kan levere produkter, der sparer på vand og energi uden samtidig at gå på kompromis med komforten og sikkerheden ved at installere et nyt badeværelse i dit hjem.

Få inspiration til nyt badeværelse

Få dine ideer ud i verden allerede i dag. Ring til os for inspiration, vi er eksperter i at gøre ideer til virkelighed. Få et nyt badeværelse eller renover det gamle, om du så bor i København, Glostrup eller Sydsjælland. Vi kører rundt på hele Sjælland. Ring på tlf. 43 45 08 06 og bliv inspireret i dag.

Ring på tlf.: 43 45 08 06 - Vi gør idéer til virkelighed !​

Ønsker du et tilbud på din VVS-opgave?

Vi står til rådighed med råd og vejledning i forhold til din opgave. Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 43 45 08 06 eller på nedenstående formular.

 
Vedrører *

 
 
 
Vedhæft billede
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om VVS Jess

Virksomheden har eksisteret siden 1946, og blev oprindeligt opstartet af Harald A. Olsen.

Virksomhedens medarbejderstab er på nuværende tidspunkt 11 VVS - og servicemontører.

Kontakt

​VVS-Firma Jess A. Olsen ApS

Herstedøstervej 11, 2600 Glostrup

Se rutevejledning her

Telefon: 43 45 08 06

E-mail: info@vvs-jess.dk