Blikkenslager København - Alt inden for blikarbejde

VVS Firma Jess A. Olsen ApS udfører moderne og effektivt blikarbejde, baseret på gamle håndværksprincipper og moderne teknikker. Vi kører ud til kunder på hele Sjælland.

Hos VVS Firma Jess A. Olsen ApS løser vores blikkenslager alle opgaver, lige fra tagrender til moderne butiks- og bygningsdesign. Har du brug for små reparationer eller større arbejde med tagrender i zink, tagbelægning med skiffer eller nedløbsrør i kobber, så klarer vi blikkenslager-opgaven.

Vores blikkenslagere udfører effektivt blikarbejde, baseret på gamle håndværksprincipper og moderne teknikker inden for VVS-arbejde.

Stor erfaring med blikarbejde

Hos VVS Firma Jess A. Olsen ApS har vi mange års erfaring, og vores blikkenslager sætter en ære i at tilbyde flotte og energirigtige løsninger med lave vedligeholdelsesomkostninger.

Vi er en moderne virksomhed, der både håndterer private kunder og større erhvervsvirksomheder. Med udgangspunkt i dine særlige behov, tilbyder vores blikkenslagere gennemtænkte totalløsninger inden for blikarbejde, uanset opgavens omfang.

Blikkenslager på hele Sjælland

Med lokation i Glostrup kører vores blikkenslager både til København, Nordsjælland og Sydsjælland. Så ring til os og og aftal nærmere om blikarbejde. Vi ordner jobbet for dig.

Ring på tlf.: 43 45 08 06 og få en snak om Deres projekt.

Ønsker du et tilbud på din VVS-opgave?

Vi står til rådighed med råd og vejledning i forhold til din opgave. Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 43 45 08 06 eller på nedenstående formular.

 
Vedrører *

 
 
 
Vedhæft billede
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om VVS Jess

Virksomheden har eksisteret siden 1946, og blev oprindeligt opstartet af Harald A. Olsen.

Virksomhedens medarbejderstab er på nuværende tidspunkt 11 VVS - og servicemontører.

Kontakt

​VVS-Firma Jess A. Olsen ApS

Herstedøstervej 11, 2600 Glostrup

Se rutevejledning her

Telefon: 43 45 08 06

E-mail: info@vvs-jess.dk